Portfolio Overzicht

D E L T A

"Delta" is een samenvatting van werk sinds ongeveer 2011, waarbij ik continu de Nederlandse Delta-eilanden bezoek. Sinds 2018 woon ik zelfs aan de drempel van de Delta-eilanden. Niet alleen de kust en duinen zijn het onderwerp, maar door de jaren heen ook steeds meer het landschap erachter. "Delta" omvat het meeste (en voor mij het belangrijkste) werk wat ik tot nu toe heb neergezet.

IMG-20200828-WA0003-2

Nog even geduld, wordt snel gepresenteerd.

Nog even geduld, wordt snel gepresenteerd.

Ga naar "D E L T A"
C E L L

In "Cell" is het thema architectuur, met daarin Nederlandse stedelijke landschappen en bouwwerken. Van oud en traditioneel tot modern en functioneel, van stad tot industrie. Veelal in de regio waar ik woon of heb gewoond - Delft en Rotterdam komen veel terug. Een enkele keer maak ik een verdere uitstap, maar vaak alleen als de omstandigheden en het onderwerp zich uitnodigen.

Ga naar "C E L L"
Bestemmingen

In "Bestemmingen" worden een aantal series gepresenteerd van reizen die ik heb ondernomen. Niet zozeer geordend per reis, maar vooral ingedeeld op het soort landschap.

Ga naar "Bestemmingen"
Overig werk

Als laatste een aantal andere series in "Overig werk" welke ik verder niet elders kan indelen, maar naar mijn gevoel het delen wel waard zijn. Over het algemeen veel natuur en landschappen, maar ook andere onderwerpen die me hebben geprikkeld kan je hier terugvinden. Soms is een "experiment" nodig om weer een beetje geprikkeld te raken.

Ga naar "Overig werk"
error: Beschermde inhoud!
Scroll to Top